Brez dvoma so otroški vozički velik zalogaj. Oglejte si cene nekaterih bolj priznanih znamk. Kar zmrazi človeka ko izve koliko ga stane prevozno sredstvo za otroka, še posebej, ko ima na mislih še cel kup drugih stroškov.

Oglejmo si par načinov kako lahko nakup vozička olajšate:

  • Kupite rabljeno. Če kupite rabljen voziček glejte, da kupite kvalitetnega rabljenega. Sicer bo dražji, vendar bo vsaj zdržal
  • Uporabite otroški voziček za več otrok. S tem boste zagotovili, da strošek ni tako velik, saj se razdeli na več otrok

Seveda lahko nakup dražjega vozička upravičite tudi na druge načine, vendar le imejte v mislih, da dobite za ceno, ki jo boste plačali tudi nekaj kar lahko uporabljate brez težav.

Mnogi starši vzamejo poceni modele otroških vozičkov (http://www.otroskivozicki.si/). Samo po sebi to ni slabo, vendar se mnogokrat zgodi, da so ti vozički brez primernih lastnosti. Ali jih je težko razstaviti, ali so namenjeni le mestni vožnji . Dosti dejavnikov stares kmalu opomni, da se morda le ne bi smeli odločati le za najcenejše možnosti.

Ko smo se nazadnje odpravili v otroško trgovino po voziček smo kmalu ugotovili, da so cene tako visoke, da si je nov voziček kar težko privoščimo. V pomoč nam je predvsem pozitivna izkušnja nakupa kvalitetnega rabljenega vozička. Ta nam je dolgo služil (in nam še). Od takrat pri otroški opremi upoštevamo predvsem kvaliteto in v primeru otroškega vozička tudi robustnost.

Članki iz iste kategorije: