Ste še vedno navajeni vsako stvar preizkusiti v živo, jo otipati, preden se odločite za nakup? Vas ne moti obiskovanje trgovin, ki vzame veliko časa in vas nazadnje povsem izčrpa?


Tisti, ki raje nakupujejo preko spleta in vedo, da bo z njihovim naročilom vse v najlepšem redu – in lahko kupljeno blago nenazadnje tudi vrnejo, če jim ne bo všeč, se ob takšnem načinu kupovanja zgolj primejo za glavo. Nenazadnje smo v enaindvajsetem stoletju, ko je možno vse opraviti preko računalnika – in ta nam je na voljo predvsem zato, da nam stvari poenostavi.

Pred kratkim sem srečala kolega, ki je prevažal svojega dojenčka v čudovitem vozičku, ki meje popolnoma navdušil. Povprašala sem ga o tem, kje ga je kupil, saj tudi z mojim fantom v bližnji prihodnosti načrtujeva otroka in bi prišel takšen podatek zelo prav. Kolegov odgovor pa me je popolnoma presenetil: povedal je namreč, da sta ga z ženo naročila kar preko spletne trgovine. Prebrala sta lastnosti, si ogledala fotografije in se odločila – ne da bi voziček videla v živo in ga preizkusila.

otroški voziček

Meni se je vedno zdelo, da so otroški vozički (http://www.otroskivozicek.com/vozicki-za-dojencke/) nekaj posebnega. Nekaj, kar skrbno izbereš. Osebno izbereš … Pa mi je zagotovil, da je nakup preko spleta dejansko precej boljši. V kakovost že zaradi same blagovne znamke ne moreš dvomiti, podatki o vozičku pa so veliko bolj pregledni kot v fizični trgovini, kjer ti vozičke menda prodajajo prodajalke, ki se nanje niti malo ne spoznajo, pa še zavajajoče informacije dajejo. Prijatelj je prepričan, da so otroški vozički dejansko avtomobili v malem – in tudi pri teh nikoli ne vidiš prav takšnega, kakršnega boš naročil, temveč samo približek. Zaupati moraš podatkom, ki so navedeni, torej, da ima avto takšne ali drugačne vozne sposobnosti (ki jih pač lahko testirajo le profesionalci), da je zanj primeren takšen ali drugačen sestav opreme …

No, o vozičkih na tak način doslej nisem razmišljala, pa čeprav gre za povsem zdravo pamet. Zakaj bi se drenjali v trgovinah, se vozili sem in tja, izgubljali čas, ko pa lahko vse opravite na podlagi primerljivih podatkov in cen na spletu. Enostavno si ogledate, kateri otroški vozički so v akciji, kateri so novi na tržišču, kateri so kompatibilni s posameznimi lupinicami in podobno. In seveda vam tudi ni potrebno skrbeti glede tega, kako boste voziček v veliki škatli pripeljali do doma, saj bo spletna prodajalna poskrbela za dostavo preko kurirja ali pošte – vaš izbrani voziček vam bodo dostavili kar do vhodnih vrat.

Članki iz iste kategorije: