Hrvaška je zanimiva destinacija, še posebej pa je za turiste zanimiva hrvaška obala. Čeprav je ta dolga in ima veliko lepih otokov, pa marsikateri turist ne želi potovati kam daleč, ampak raje počitnikuje bolj blizu meje. Če bi namreč želeli potovati kam dlje, se ne bi odločili za Hrvaško, ampak za kakšno bolj oddaljeno destinacijo. Zaradi tega je Istra zelo priljubljena, prav tako pa so vedno bolj priljubljene tudi nepremičnine na Rijeki, ki se jih da dobiti relativno poceni.

Nepremičnine Rijeka – nakup apartmaja ali hiše

Bi radi kupili apartma ali počitniško hišo? Takšne nepremičnine na Rijeki so super izhodišče za izlete v Istro in na Kvarner, hkrati pa je Rijeka tudi zelo dostopna destinacija, saj do nje lahko dostopamo po avtocesti.

Nepremičnine na Rijeki

Zaradi tega je nakup apartmaja ali počitniške hiše ali vikenda tam zelo pametna odločitev. Še posebej zato, ker vam mesto omogoča hiter skok na druge dele hrvaške obale, hkrati pa je apartma tam cenejši kot v drugih krajih v bližini.

Nepremičnine v okolici Rijeke

Ni nujno, da se odločite za nakup nepremičnine na Rijeki, ampak je zanimiva tudi njena okolica. Ta ponuja mir in lepe razglede ter pravo mediteransko klimo, kakršne si želimo naužiti na počitnicah. Nakup hiše v okolici mesta je seveda tudi še cenejši kot nepremičnine na Rijeki, zaradi česar se še bolj splača. Tako lahko dobite pravo počitniško hišo, v kateri boste uživali v miru in preživeli čudovite počitnice. Hkrati pa tudi do morja ne boste imeli daleč – pri marsikateri nepremičnini se ga vidi že skozi okno, kar omogoča zelo lep razgled.

Oddaja apartmajev

Nakup nepremičnine v mestu Rijeka ali njeni okolici je lahko tudi dobra investicija. Lahko kupite le posamezen apartma in ga oddajate, ali pa kupite celo hišo, ki jo razdelite na posamezne apartmaje za oddajo. Običajno je posamezne apartmaje namreč lažje oddajati kot celo hišo. V primeru, da bi se radi ukvarjali z oddajo apartmajev in tudi nekaj zaslužili, je to lahko prava priložnost za vas. Najbolje je, da pri iskanju nepremičnin, ki bi bile primerne za oddajo, kontaktirate kar agencijo, ki vam bo pomagala najti ustrezno hišo, stanovanje ali drugo nepremičnino ter vam uredila tudi vse potrebno glede nakupa.

Namakalni sistemi za travo. Za vzdrževanje čudovitega vrta in trave je zalivanje pomembno opravilo, še posebej v vročih poletnih mesecih. Preberi več …

Članki iz iste kategorije:

    Brez objav