Družabne igre za počitniške dni

Se tudi vi radi družite? Se vaš otrok rad igra? Ima rad igre? Potem smo prepričani, da so družabne igre zanj prava izbira. Ne bodimo skromni – v družabnih igrah uživajo tako otroci, kot tudi odrasli. Gre za to, da so igre narejene tako, da zabavajo tako imenovano ‘staro’ in ‘mlado’. Družanbne igre so namenjene, da se ljudje med seboj zabavajo in družijo. Že v osnovi so narejene na izviren način, s katerim si lahko krajšamo čas. Poznamo veliko različnih vrst družabnih iger, kjer pa vsakdo najde tisto, ki mu je najbolj všeč.

 

Družabne igre za krajšanje časa

Družabne igre so, kot smo že povedali, namenjene zabavi in krajšanju časa. Poznamo tudi takšne vrste, ki so znane prav po celem svetu. Ne glede na to, kam pridete, ljudje takšne igre igrajo že iz otroštva. Zagotovo med najbolj priljubljene ter zanimive družabne igre spadajo:

  • igra spomin
  • domine
  • igra človek ne jezi se
  • potapljanje ladjic
  • otroški pikado

 

Vse to in še več so zagotovo igre našega otroštva, ki se sedaj iz roda v rod prenašajo tudi na otroke. Otrok je namreč v stanju, ko raziskuje svet in ima ogromno energije. Ne glede na to, za katero družabno igro se odloči, pa jo bo zagotovo rad igral ne glede na čas. Družabne igre so namenjene krajšanju časa ter spodbujajo spomina. Otrok skozi te igre spoznava oblike, razvija miselnost ter krepi spomin. Vse je odvisno od posamezne igre, ki jo izberete, vendar pa so vse narejene tako, da nimajo težavnih navodil. Igre za druženje z otroci so vedno znova narejene tako, da jih lahko razumejo ter igrajo. Nenazadnje je to cilj, kajne?

 

Družabne igre ne glede na starost

Zagotovo še dandanes radi z otrokom igrate Človek ne jezi se, pikado, domine ter ostale igre za druženje, ki ste jih igrali že kot otrok. In prav je tako. takšne igre nam morajo ostati v spominu in se prenašati iz roda v rod.

Leave a Reply

Informacije
Prevc, saloni pohištva, d.o.o.,
Dorfarje 17, 4209 Žabnica

Salon Prevc KRANJ
Dorfarje 17, 4209 Žabnica
04 502 19 00
051 314 861
info@prevc.si

Salon Prevc BTC Ljubljana
Šmartinska 152, 1000 Ljubljana
01 541 18 20
051 314 862
prevc@btc-city.si
Wordpress website enhanced by true google 404